Onderhoudsbedrijf | Twee rechterhanden met groene vingers

Onderhoudsbedrijf, voor al uw klussen!

Een groot huis met een grote tuin, wie droomt er niet van? Wat soms echter wel eens vergeten wordt, dat is dat er veel komt kijken bij het onderhouden hiervan. Zo blijft een huis niet voor eeuwig in perfecte staat wanneer je er niet naar omkijkt en een tuin natuurlijk ook niet. Dat hoeven we u vast niet te vertellen. Maar niet iedereen heeft tijd over om dit regelmatig bij te houden. Daarvoor kunt u een onderhoudsbedrijf inschakelen. Zoals de naam al zegt kan Huis & Tuin Meppel onderhoud verrichten voor zowel het huis als de tuin.

Schilderwerk

Een schilderbeurt zorgt ervoor dat een woning er netjes en verzorgd uitziet. Dat is niet de enige reden om een woning te schilderen. De verf beschermt het hout, waardoor het hout beschermd blijft en achterstallig onderhoud voorkomen wordt. Schilderwerk is dan ook een belangrijk onderdeel wanneer gesproken wordt over het onderhoud van een woning. Het moet echter wel goed gebeuren, anders is de kans groot dat het nog eens geheel overnieuw gedaan moet worden. Wanneer je geen kennis hebt van het schilderen van je huis, dan kan je het maar beter uitbesteden. Zo weet je dat het goed gebeurt en dat je er de eerste jaren geen omkijken meer naar hebt. Wel zo prettig natuurlijk.

onderhoudsbedrijf

Onderhoudsbedrijf voor uw tuin

Tuinen zijn er in alle soorten en maten maar één ding hebben ze gemeen: ze hebben onderhoud nodig. Of uw tuin nu vol staat met bloemen of juist volledig betegeld is, beide soorten tuinen vereisen aandacht. Dat onkruid niet wenselijk is in een tuin, daar hebben de meeste mensen wel weet van. Hoe je de onkruid het beste kunt bestrijden en weg kunt laten blijven, dat weet niet iedereen. Daarvoor kan je dan ook Huis & Tuin Meppel inschakelen. Daarnaast richt onderhoudsbedrijf Huis & Tuin Meppel ook tuinen in. Op basis van uw wensen wordt een tekening gemaakt van uw droomtuin welke vervolgens door Huis & Tuin kan worden aangelegd. Dakgoten reinigen? Dat doen we ook!

Vlonderterras

Kleine bouwwerken

Wanneer je een tuin gaat inrichten, hoef je niet alleen te denken aan gras, bloemen en planten. Juist door extra aandacht te besteden aan een tuin, kan dit een knus plekje worden om lekker in te vertoeven op de warme zomerdagen. Het is toch heerlijk om in de avond te genieten van een drankje en een goed boek in een comfortabele lounge met kacheltje onder een sfeervol verlichte houten overkapping. Van een tuin kan je zoveel meer maken dan alleen een grasveld met bloemen. Wij kunnen ook kleine bouwwerken voor u plaatsen, om een beeld als bovenstaande werkelijkheid te kunnen maken. Sommige mensen kiezen voor sfeer en comfort, maar ook wanneer er privacy gecreëerd moet worden, kan dit uitstekend met bijvoorbeeld een schutting gecreëerd worden.

Nieuwsgierig wat wij nog meer kunnen doen? Bekijk dan eens onze projecten of neem contact met ons op om de mogelijkheden door te nemen. Weet u niet wat de beste oplossing is? Wij denken graag met u mee.

Projecten bekijken

Een vrijblijvende offerte aanvragen? Dat kan!

Wilt u gebruikmaken van de diensten van onderhoudsbedrijf Huis & Tuin Meppel? Vraag dan nu vrijblijvend een offerte aan via onderstaande contactformulier. U kunt ons uiteraard ook altijd even bellen!