Dakgoten reinigen | Waterschade voorkomen? Laat uw dakgoten reinigen.

Dakgoten reinigen, wees er niet te laat mee!

De herfst levert ieder jaar weer prachtige plaatjes op. De bladeren krijgen de mooiste kleuren en we gaan massaal de bossen in om het geheel te bewonderen. Wanneer de bladeren echter hun beste tijd gehad hebben en in uw dakgoot belanden, dan zijn we er vaak weer wat minder blij mee. Dit kan namelijk veel problemen opleveren en moet dan ook snel verholpen worden. Wilt u uw dakgoten reinigen? Dan kunt u ook overwegen om dit uit te besteden. Niet alleen kan het best gevaarlijk zijn wanneer u niet zelf over een goede stelling beschikt, ook is het belangrijk dat het goed gebeurt en de dakgoten niet beschadigd raken. Huis & Tuin Meppel kan uw dakgoten reinigen. Daarnaast controleren wij de staat van de dakgoten en kunnen we u voorzien van advies om uw dakgoten in goede staat te houden.

Hoe vaak moeten mijn dakgoten gereinigd worden?

Het beste is om dakgoten en de regenpijp minstens eenmaal per jaar schoon te maken. De meeste mensen doen dit in het najaar, wanneer het gros van de herfstbladeren van de bomen is gevallen. Is uw huis omgeven door bloesems die hun bladeren in het voorjaar laten vallen? Dan is het wellicht verstandig om ook tussentijds de goten te laten reinigen. Zo voorkomt u waterschade en als gevolg daarvan hoge kosten om dit te laten repareren. Wij komen graag bij u langs om u van uw overvolle dakgoten af te helpen! Zo hoeft u niet de ladder op!

dakgoten reinigen

Dakgoten reinigen: wat zijn de kosten?

De kosten van het laten reinigen van uw dakgoten zijn uiteraard afhankelijk van de lengte van de dakgoot, maar ook andere factoren spelen een rol. Daarbij kunt u bijvoorbeeld denken aan de bereikbaarheid van het dak en of er stellingen nodig zijn. Wij kunnen voor u een offerte op maat maken zodat u vooraf exact weet wat de kosten zullen zijn.

schilderwerk

Wat kan Huis & Tuin Meppel nog meer voor mij beteken?

Dakgoten reinigen: dat is natuurlijk niet het enige wat Huis & Tuin Meppel voor u kan doen. Wij richten ons ook op de verdere onderhoud van het huis, zo voeren wij schilderwerk uit en kunnen eventueel waterschade herstellen wanneer de dakgoten te laat gereinigd zijn. Ook kunt u gebruikmaken van onze diensten op het gebied van tuinonderhoud en tuininrichting. Bent u nieuwsgierig of wij u kunnen helpen? Neem eens een kijkje tussen onze projecten en bekijk onze eerder verrichte werkzaamheden.

Projecten bekijken

Vul nu onderstaande contactformulier in en vraag vrijblijvend een offerte aan.

Door onderstaande contactformulier in te vullen kunt u een offerte aanvragen, dit is natuurlijk geheel vrijblijvend. Wilt u een andere vraag stellen? Ook daarvoor kunt u gerust onderstaande contactformulier invullen of even bellen.