Tuinman gezocht | Van grasmaaien tot schuurtjes bouwen.

U zoekt een tuinman met passie?

U bent op zoek naar een tuinman, dat kan verschillende redenen hebben. Zo wilt u misschien wel een geheel nieuwe tuin laten aanleggen óf wilt u juist dat uw huidige tuin wat bijgehouden wordt. In beide gevallen kunt u contact opnemen met Huis & Tuin Meppel. Wij zijn gespecialiseerd in tuinonderhoud en kunnen u dan ook altijd de beste oplossing bieden in combinatie met het beste advies. Tuinman gezocht? Wij zetten onze groene vingers graag voor u aan het werk!

Tuinman gezocht voor een nieuwe tuin?

U wilt een nieuwe tuin laten ontwerpen? Dan kunt u Huis & Tuin Meppel inschakelen. Op basis van uw wensen stellen wij een ontwerp samen welke we u ook voor u kunnen uitvoeren. Of u nu een vijver met kooikarpers wilt, of grote bloembakken van Chinees hardsteen. Ook wanneer u een schutting of tuinhuisje wilt laten plaatsen dan kunt u bij ons terecht. Wij hebben een passie voor tuinen en dat ziet u dan ook terug in ons werk. Nieuwsgierig naar wat mogelijk is? U kunt altijd vrijblijvend een offerte opvragen. Naast het planten van de mooiste bloemen, kunnen wij ook diverse bouwwerken voor u plaatsen. Zo zijn wij regelmatig bezig met het plaatsen van schuttingen of tuinschuurtjes.

tuinman gezocht

Ik wil gewoon een mooi gazon

Een prachtige groen gazonnetje wat perfect is onderhouden, dat wordt u niet zomaar in de schoot geworpen. Grasmaaien, verticuteren, bewateren en een hoop liefde geven; dat zijn de benodigde ingrediënten. Niet iedereen heeft daar echter tijd voor. Ook hiervoor kunt u gerust Huis & Tuin Meppel inschakelen. Wij zorgen er graag voor dat uw tuin en strak en groen uit komt te zien.

vlonderterras

Kleine bouwwerken plaatsen?

Tuinman gezocht voor het plaatsen van bijvoorbeeld schuttingen, vlonderterrassen of tuinschuurtjes? Ook dan bent u bij ons aan het juiste adres. Zo kunt u heerlijk genieten van het mooie weer wanneer de zon zich weer laat zien. Het zou zonde zijn om geen gebruik te maken van de ruimte wanneer u deze heeft, toch? Bent u nieuwsgierig naar de mogelijkheden voor uw tuin? Neem dan gerust contact met ons op of neem een kijkje tussen onze projecten.

Bekijk de projecten

Ik heb advies nodig voor het bijhouden van mijn tuin

Heeft u een mooie tuin maar weet u niet precies hoe u deze het beste kunt bijhouden? Dan kunnen wij u hier ook in adviseren. Wij komen graag bij u langs om de situatie te bekijken en kunnen u dan op weg helpen zodat u het in het vervolg zelf kunt onderhouden. Wilt u een vrijblijvende offerte aanvragen? Neem dan contact met ons op via onderstaande formulier.