• Merelstraat 24 - 7944 AJ - Meppel
  • 0522 - 78 51 60

Schilder Meppel | Het zit hem niet in de kwast, maar in de hand.

Is het weer tijd voor een schilderbeurt?

Niet iedereen is dol op schilderen, maar ook niet iedereen weet precies hoe het moet. Schilderen is niet simpelweg een willekeurige kwast in een willekeurige verfpot dopen om vervolgens over een willekeurige muur uit te smeren. Voordat er geschilderd wordt, moet er eerst gekeken worden naar wat er precies geschilderd gaat worden. Niet iedere verf is geschikt voor ieder type ondergrond en soms moeten er handelingen vooraf verricht worden, zoals schuren. Schilder Meppel? Schakel dan Huis & Tuin Meppel in.

Waarom is het belangrijk om de buitenkant van uw woning te schilderen?

Schilderwerk is een belangrijk onderdeel van het onderhoud van een woning. Om het houtwerk mooi te houden en niet te laten rotten, wordt het geverfd. De verf brengt namelijk een beschermlaag aan. Zo wordt achterstallig onderhoud voorkomen. Daarnaast wilt u natuurlijk ook graag dat uw woning er netjes er verzorgd uit ziet.

Naast het onderhoud, kan schilderwerk ook gebruikt worden om een pand een bepaald gevoel te laten uitstralen. Door warme kleuren te gebruiken, kan een huis een heel andere uitstraling krijgen dan wanneer er alleen met wit gewerkt wordt. Met kleuren kan er gevoel van gezelligheid worden gecreëerd, van thuis komen. Door het huis te laten schilderen kan het opeens een heel ander huis worden. Voor wie toe is aan iets nieuws, kan dit dan ook een uitstekende manier zijn om dit te doen. Schilder Meppel? Laat je gerust adviseren door onze ervaren schilders.

schilder meppel

Waarom is het belangrijk dat de binnenkant geschilderd wordt?

Natuurlijk wordt de binnenkant geschilderd omdat dit zorgt voor een mooie en verzorgde uitstraling. Het is echter ook aan de binnenkant van het huis een goede manier van bescherming. Zo wordt er slijtage mee voorkomen aan bijvoorbeeld kozijnen en trappen, maar houdt het ook vocht en schimmel buiten. Zowel voor binnen- als buitenschilderwerk kunt u contact opnemen met Huis & Tuin Meppel.

Schilder meppel

Voor iedere klus

Wilt u uw pand laten schilderen, dan is het goed om een professionele schilder in te schakelen. Soms is het best lastig om een keuze te maken, want welke schilder is nu het meest geschikt? Om u daar een handje bij te helpen, kunt u een kijkje nemen tussen onze projecten.

Hier ziet u wat we zoal voor klussen kunnen doen en hoe dat er uit kan zien.

Lees verder

Laat u verrassen

Het is soms best lastig om een geschikt kleur te kiezen voor uw huis, zowel aan de buitenkant als de binnenkant. U wilt een kleur die helemaal bij u past en misschien ook wel enigszins uniek is. Een kleur die neutraal is of misschien juist wel ontzettend veel indruk maakt. De opties zijn eindeloos, maar hoe maakt u nou een keuze? Soms is het makkelijk om voor veilig te gaan, maar leuker om voor een uitdaging te gaan. Laat Huis en Tuin Meppel u daar bij helpen. Wij kunnen u een gepast advies geven op basis van uw wensen.

Schilder Meppel?

Vraag gerust een vrijblijvende offerte aan.

Wilt u van tevoren weten wat het gaat kosten om uw huis te laten schilderen? Dat kunnen wij ons goed voorstellen. U kunt vrijblijvend een offerte aanvragen via onderstaande contactformulier. Op basis van de gegeven informatie zullen we proberen om een zo goed mogelijke indicatie te geven van de kosten. Het is uiteraard ook mogelijk om telefonisch contact op te nemen.