Schilder Drenthe | Gespecialiseerd in alle schilderwerkzaamheden

schilder drenthe

Schilder Drenthe

Schilder Drenthe | Is het tijd om uw woning te laten verven vanwege onderhoud, of wilt u eens even helemaal iets anders? In beide gevallen kunt u Huis & Tuin Meppel inschakelen. Wij zijn gespecialiseerd in alle schilderwerkzaamheden en kunnen u tevens helpen bij andere onderhoudswerkzaamheden voor uw woning. Vanwege onze jarenlange ervaring weten we altijd de beste oplossing te bedenken voor iedere situatie en kunnen wij goed met u meedenken over welke kleuren goed gebruikt zouden kunnen worden.

Kan ik een offerte aanvragen?

U kunt heel eenvoudig via deze pagina een offerte opvragen. Geen zorgen, dit is geheel vrijblijvend! Wij vinden het erg belangrijk om eerst van tevoren de situatie goed in te schatten zodat we u een passend voorstel kunnen doen. In sommige gevallen betekent dat zelfs dat we daarvoor even langs moeten komen. U kunt ons echter ook foto's toesturen via de e-mail. Door van tevoren een goede inschatting te maken van de benodigde werkzaamheden, is er nooit gedoe achteraf. En dat vinden wij heel belangrijk, want wij vinden niets belangrijkers dan een tevreden klant!

Een (vrijblijvende) offerte aanvragen?

Vul daarvoor onderstaande contactformulier in. We zullen dan zo spoedig mogelijk reageren. U mag ons uiteraard ook gewoon even bellen, als u dat gemakkelijker vindt.

  • Merelstraat 24
    7944 AJ Meppel
  • 0522 - 78 51 60